Na ‘Looking at things’ van de Kim-Jongs, nu ‘Texts from Hillary Clinton’

‘Looking at things’ was zeker lange tijd dé leukste manier om onschuldig de draak te steken met hoogwaardigheidsbekleders en politici. De Tumblrs met dit thema over Kim Jung-Il en Kim Jung-Un werden online een groot succes. Niet geheel onverwacht kregen de twee Koreaanse leiders navolging van onder meer de Paus, Adolf Hitler, Barack Obama en de recentelijk opgestapte Duitse president Christian Wulff.

En nu is er een opvolger van ‘looking at things’ met in de hoofdrol Hillary Clinton, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken die het merendeel van haar vier jaar doorbracht in het vliegtuig. Clinton bezocht in haar functie meer dan 95 landen volgens The Economist.

Wilde je haar te pakken krijgen, dan was sms-en een van de beste manieren om dat te doen. En dat leverde inspiratie genoeg voor de memes op de Tumblr: Texts from Hillary Clinton.

Vergelijkbare berichten