|

Overal samenzweringen

Waren het eerst de peilingen die een ‘liberal bias’ hadden (zie, Unskewed Polls), nu moeten de nieuwste banencijfers in de Verenigde Staten het ontgelden.  Het Bureau of Labor Statistics maakte vandaag bekend dat er in september 114 duizend banen bij zijn gekomen in de VS en dat de werkloosheid gedaald is naar 7,8 procent.

Onzin, als je het aan Jack Welch, de voormalig CEO van multinational General Electric, vraagt. Volgens Welch zijn deze cijfers gemanipuleerd door de regering van Obama.

“Unbelievable jobs numbers..these Chicago guys will do anything..can’t debate so change numbers.”

Welch kreeg  bijval van Congreslid Allan West, die in het recente verleden moeite had de progressieve Democraten in het Congres te onderscheiden van leden van de Communistische Partij. “I agree with former GE CEO Jack Welch, Chicago style politics is at work here”, aldus West op Twitter. Hij voegde er op Facebook nog het volgende aan toe. “Orwellian to say the least and representative of Saul Alinsky tactics from the book ‘Rules for Radicals.'”

TalkingPointsMemo meldt dat Fox News al snel op de hoogte was van het jongste schandaal.

“FOX News’ Stuart Varney apparently sensed where his audience was going. Within minutes of their release he told viewers that “there is widespread mistrust of this report and these numbers.””.

Vergelijkbare berichten