|

De Nederlanders van Metropolis

Metropolis van de VPRO is dan even op zomervakantie tussen de seizoenen door, op hun website is nog steeds veel leuk nieuw materiaal te zien. Vooral van de Nederlandse correspondenten in het buitenland die op de achtergrond items produceren. Het zijn namelijk niet alleen maar lokale journalisten die werken voor Metropolis.

Kijk maar eens naar het item over het item over ex-bankovervaller Roland die privé-beveiliger werd in Johannesburg (compleet met vergeelde rokersvingers, rum-sprite tijdens het werk en een tietenasbak). Dat werd geproduceerd door Zuid-Afrika correspondent Elles van Gelder.

Of goudzoeker Dan die in California dagenlang in beekjes naar goudkorrels zoekt, geproduceerd door de in New York wonende Nederlandse Ilja Willems.

Vergelijkbare berichten