|

Nieuw: VPRO buitenlandportal Grenzeloos

Dit weekend lanceerde de VPRO buitenlandportal Grenzeloos, een website voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld om zich heen.

Zelf schrijft de omroep:

Grenzeloos biedt elke dag een venster op de wereld door te gidsen door de buitenland- en reisprogrammering van de VPRO, aangevuld met interviews, archiefmateriaal en de ruwe diamantjes uit de internationale media.

Het is de plek waar bekende VPRO-ers als Jelle Brandt Corstius en Bram Vermeulen je mee op reis nemen. Waar buitenlandse denkers dwarse verbanden leggen, intellectuele grenzen slechten en wereldbeelden kantelen. Met speciale aandacht voor de crisis in Europa en de internationale ontwikkelingen die voor Nederland van belang zijn.

Grenzeloos kijkt over de grenzen, laat beide kanten van een verhaal zien en gaat voorbij de waan van de dag. En Grenzeloos blikt ook vooruit: welke ontwikkelingen kunnen in de toekomst de wereldverhoudingen veranderen? Kortom: Grenzeloos verdiept, verbindt en verheldert.

Aanrader: Liebe Deutschland, een themapagina over Duitsland in het kader van de bondsdagverkiezingen volgende maand en een VPRO Gids-zomerserie over werelderfgoed.

 

Vergelijkbare berichten