Foto Lokaalmondiaal
|

Rond het WK verhalen maken in Brazilië? Meld je aan!

Is Brazilië klaar voor het WK? Hoe ervaren inwoners de komst en het verloop van het grootse sportevenement? Jij kan dat uitzoeken met Beyond Your World. Zij zoeken zes startende talentvolle audiovisuele journalisten die de ambitie hebben om verhalen te maken rond het WK in Brazilië.

Audiovisuele journalisten gezocht!
Onder de naam ‘Beyond Brazil – Brasil Além werft Lokaalmondiaal zes Nederlandse audiovisuele journalisten die volgend jaar op verschillende momenten naar Brazilië afreizen, voor, tijdens en na het WK.

Tijdens deze editie werken de deelnemers samen met jonge journalisten uit België, Bulgarije, Portugal, Engeland, Duitsland en Groot-Brittanie en Brazilië.

Meld je aan!
Bekijk hier de voorwaarden van de journalistieke reis naar Brazilië en meld je voor 10 januari aan bij Lokaalmondiaal!

Vergelijkbare berichten