Redacteur Sascha Meijer omgekomen bij vliegramp Oekraïne

Zoals velen volgt De Buitenlandredactie met grote verslagenheid het nieuws rondom de vliegtuigramp in Oekraïne. De schok werd nog groter toen het nieuws ons bereikte dat DBR-redacteur Sascha Meijer is omgekomen. Samen met haar vriend Tim Nieburg reisde ze richting Kuala Lumpur afgelopen donderdag. Sascha volgde de Master Journalistiek en Media aan de Universiteit van Amsterdam en zat in haar vierde jaar. Ze werkte freelance voor onder andere NRC Next en werkte het afgelopen halfjaar aan een programmaserie over prostitutie en mensenhandel in Nederland, die nog wordt uitgezonden door de EO. De Buitenlandredactie leeft intens mee en wenst familie en vrienden heel veel sterkte toe. Graag lichten we het mooie interview uit, dat Sascha in februari had met RTL -en NOS-correspondenten Sandra Korstjens en Marc Bessems.

 

 

Vergelijkbare berichten