WIN: ‘Tegendraadse Dromen’ van Laurens Samsom

Win het boek Tegendraadse Dromen van Laurens Samsom! De pas afgestudeerde journalist vertrok in 2011 als 25-jarige naar Israël en de Palestijnse gebieden en schreef er onder meer voor dagblad Trouw. In 2013 werd hij door ons geïnterviewd over zijn werk. In zijn boek Tegendraadse dromen gaat Samsom aan beide kanten van de muur op zoek naar tegendenkers: individuen die hun kritische blik nu eens niet richten op de vijand, maar op de eigen maatschappij.

 [pullquote align=”right”]In zijn boek Tegendraadse dromen gaat Samsom aan beide kanten van de muur op zoek naar tegendenkers.[/pullquote]
De Buitenlandredactie mag drie exemplaren weggeven. Like het bericht over de weggeefactie op de Facebookpagina of stuur een mail met je gegevens naar redactie@debuitenlandredactie.nl, dan loten wij daar drie winnaars uit, die het boek Tegendraadse dromen van Laurens Samsom krijgen thuis gestuurd!

Voor meer info over Laurens en het boek, klik hier. Reageer vóór 30 november 23.59!

Vergelijkbare berichten