Zo leer jij een podcast maken [Advertentie]

Wil jij als correspondent een podcast maken, maar je weet niet hoe? Volg dan een cursus bij de Podcastakademie van het Podcastnetwerk.

Loop jij rond met het idee voor een podcast of wil je jouw podcastvaardigheden (verder) ontwikkelen? Doe dan mee met de openbare Podcastakademie van het Podcastnetwerk! In de eerste vijf maanden van 2022 iedere maand een andere cursus van drie bijeenkomsten, online gegeven door ervaren podcasters.

Er is aanbod voor zowel beginners als meer gevorderden. Leer Oral History interviewen van Annegriet Wietsma (De Deventer Mediazaak) in januari, doe een opstartcursus in februari en leer audio monteren in maart. In april en mei zijn er verdiepingsmodules voor mixage en sound design. Als je ZZP’er bent en werkzaam in de culturele sector, kan je tot ⅓ van de kosten vergoed krijgen van Werktuig PPO. Of word vriend van Stichting Podcastnetwerk en ontvang €50 korting!

Alle informatie vind je op: https://www.podcastnetwerk.nl/podcastakademie-2022/

Vergelijkbare berichten