|

Vreemde ogen: correspondenten over Nederland

Update: het kan zijn dat onderstaande audiospelers het niet goed doen in Firefox. Klik dan op de link of gebruik een andere browser.

Net als DeGids.FM heeft KRO Goedemorgen Nederland deze zomer aandacht voor het werk en leven van de buitenlandcorrespondent. Elke maandag praten zij in de rubriek Vreemde ogen met hun Nederlandse correspondenten over hoe zij vanuit hun standplaats het nieuws in Nederland volgen. Is hun (nieuws)blik op Nederland veranderd? En slaan ze ’s ochtends eerst een Nederlandse krant open of gaat het nieuws uit hun standplaats altijd voor?

Op een rijtje:

12-08-2013
Rob Savelberg in Duitsland

05-08-2013
Wilco van Herpen
in Turkije

29-07-2013
Mitra Nazar op de Balkan/Zuidoost Europa

22-07-2013
Thomas Erdbrink in Iran

Vergelijkbare berichten