|

Mitt Romney: charmeren doe je zo!

Mitt Romney’s tripje naar Groot-Brittannië had beter kunnen gaan. Tuurlijk had hij een punt over de problemen met de beveiliging, maar je zegt dat niet op dat moment. Als je ergens op bezoek bent ga je niet de gastheer schofferen. En getuige de reacties van premier David Cameron, de Londense burgemeester Boris Johnson en de voltallige Britse pers werd Mitts oprechtheid niet echt op prijs gesteld.

http://youtu.be/ShkjDcHXBgk

http://youtu.be/S7x1VG2sXqk

Het is zeker niet de eerste keer dat de Republikeinse presidentskandidaat iets zegt dat mensen in het verkeerde keelgat schiet. Je zou haast denken dat Romney niet weet hoe je bepaalde doelgroepen naar de mond moet praten. En dat is toch een vrij essentiële skill voor een politicus. Hieronder nog een paar voorbeelden van Mitt die wel zijn best doet, maar er toch niet in slaagt een link te vinden met zijn publiek.

Mitt die een foto laat nemen met een groep zwarte kinderen.

Mitt die zich niet bepaald tactvol uitlaat over de koekjes van een lokale bakkerij.

Mitt die NASCAR-fans probeert uit te leggen dat hij eigenlijk een van hen is.

Vergelijkbare berichten