|

Correspondent Michel Spekkers bij Radio 1

[pullquote align=”right”] Meewerken aan corruptie is een ethisch dilemma. Je kan helaas niet simpel zeggen; “daar doe ik niet aan mee”. [/pullquote]
Michel Spekkers maakte met zijn stuk over corruptie in Venezuela zijn debuut bij De Buitenlandredactie. Als journalist moeten betalen voor informatie of om zaken voor elkaar te krijgen, is geen uitzondering in het Zuid-Amerikaanse land. Voor onderzoek zat Michel zelfs vrijwillig een paar dagen in een gevangenis, die gerund wordt door de gevangenen zelf en waar een crimineel de scepter zwaait. Over datzelfde onderwerp vertelde hij ook tijdens de uitzending van Nachtkijkers, dat iedere maandagnacht op Radio 1 te horen is. Het programma blikt terug op de afgelopen week en kijkt uit naar de dagen die komen. Luister hier terug wat Michel vertelde aan Liesbeth Staats in de uitzending van 23 maart, vanaf 50:00.

 

Vergelijkbare berichten