|

Vijf jaar na de dood van cameraman Stan Storimans

Het is deze week vijf jaar geleden dat cameraman Stan Storimans om het leven kwam bij een bombardement in de Georgische stad Gori. Gisteren spraken zijn vrouw Marjolein en RTL-correspondent Jeroen Akkermans, die de aanslag in Georgië overleefde, erover aan tafel bij Knevel & van den Brink. Bekijk het gesprek hieronder terug:

Deze week is ook de inschrijving voor de Stan Storimans Prijs geopend. Op 15 oktober wordt deze vakprijs voor de beste cameraman/-vrouw voor de vijfde keer uitgereikt.  Vorig jaar won NOS-cameraman Roel Rekko met een reportage over Syrië.

Lees hier de blog van Jeroen Akkermans, hij herdacht Stan Storimans deze week samen met Israëlisch journalist Tsadok Yehezkeli, die net als hij de aanslag in Gori overleefde.

Vergelijkbare berichten