Wil jij met Lokaalmondiaal naar Zuid-Afrika? Meld je aan!

Lokaalmondiaal is op zoek naar vier startende journalisten, fotografen, filmmakers en andere enthousiaste creatievelingen voor een Talentenpool-reis naar Zuid-Afrika.

Lokaalmondiaal:

Deze themareis is een pilotreis van het Europese Beyond Your World-programma, waarin Lokaalmondiaal samenwerkt met vijf verschillende Europese landen, die eveneens studenten op reis sturen. De in totaal acht Nederlandse deelnemers gaan dan ook samen met zes Belgische deelnemers op reis, met bestemming Zuid-Afrika.

Om in aanmerking te komen voor dit programma en deze reis is een journalistieke, fotografische of filmopleiding niet noodzakelijk. Wel moet je ons [Lokaalmondiaal] ervan kunnen overtuigen dat je journalistieke ambities hebt en gedreven bent om verhalen te maken over mondiale vraagstukken,specifiek over mensenrechten. Alleen studenten of pas afgestudeerden (18- 25 jaar) komen in aanmerking voor deze editie van Beyond Your World.

Lees hier meer bij Lokaalmondiaal.

Stuur vóór 5 april je motivatiebrief en je CV naar Elleke van Uhm – elleke[at]lokaalmondiaal[dot]net.

Vergelijkbare berichten