|

Kijk mee: gratis minicolleges voor freelancers in conflictgebieden

Medische cursussen en veiligheidstrainingen kosten bakken met geld voor freelancers in conflictgebieden. Het Frontline Freelance Register wil dat veranderen en biedt voor de allereerste keer, in samenwerking met de Frontline Club en Rory Peck Trust Fund, gratis minicolleges voor journalisten aan genaamd: SafetyStream.

Experts praten van 15.00-16.30 uur over het maken van risico-analyses, communicatieplannen (wat te doen bij verwonding of vermissing) en digitale veiligheid in conflictgebieden. Daarnaast zullen zij ook vragen van kijkers (via Twitter hashtag #safetystream te stellen) behandelen.

Hieronder de kanalen:

15.00-15.30 uur Het maken van een risico-analyse:

15.30-16.00 Hoe maak je een goed communicatieplan?:

16.00-16.30 Digitale veiligheid in conflictgebieden:

Wie de livestreams heeft gemist, geen nood. Ze blijven online staan. En lees vooral ook de waardevolle adviezen van Rory Peck Trust voor freelancers.

Vergelijkbare berichten