Foto Lokaal Mondiaal

Wil jij met Lokaalmondiaal naar Brazilië? Meld je aan!

Voor de eerstvolgende Beyond Your World Talentenpooleditie is Lokaalmondiaal op zoek naar vijf startende journalisten, fotografen, filmmakers en andere enthousiaste creatievelingen die zich willen verdiepen in Brazilië, een jaar voor het WK Voetbal.

In juni 2013 houdt Brazilië een generale repetitie tijdens de FiFa Confederations Cup. De perfecte aanleiding voor een inventarisatie: is Brazilië klaar voor het WK? Hoe ziet de Braziliaanse voetbalcultuur eruit? En wat is de impact van deze sportieve evenementen op de sociaal-economische ontwikkeling van Brazilië?

Profiel deelneemers:

Om in aanmerking te komen voor dit programma en deze reis is een journalistieke, fotografische of filmopleiding niet noodzakelijk. Wel moet je ons ervan kunnen overtuigen dat je journalistieke ambities hebt en gedreven bent om verhalen te maken over mondiale vraagstukken, specifiek over Brazilië, een jaar voor het WK: geen scorebordjournalistiek, geen voetbalverslagen, wel de verhalen achter dit sportieve evenement. Alleen studenten of pas afgestudeerden (18-25 jaar) komen in aanmerking voor deze editie van Beyond Your World.

Interesse? Stuur dan vóór 25 april je motivatiebrief, cv en een selectie van je beste producties naar Mariëlle van Veen (marielle@lokaalmondiaal.net) Kijk hier voor meer informatie.

Vergelijkbare berichten