Masterclass Storytelling

In samenwerking met Oxam Novib organiseren Lokaal Mondiaal en Vice Versa een Masterclass Storytelling. Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de rol van vrouwen in conflictsituaties en wil je een publieksactie opzetten? Dan heb je een krachtig verhaal nodig. In deze Masterclass ga je daaraan werken. Eind augustus vindt de aftrap plaats en er is plek voor zestien ambitieuze studenten, journalisten en young professionals.

[pullquote align=”right”]Verschillende professionals op het gebied van storytelling, experts uit de ontwikkelingssector en ervaren campagnevoerders zullen hun kennis delen.[/pullquote] In een reeks van zes bijeenkomsten komen verschillende aspecten aan bod zoals de trends rondom vrouwen, vrede en veiligheid. Hoe je onderzoeks-data gebruikt om een verhaal te vertellen en hoe je een duidelijke boodschap formuleert voor een campagne. Verschillende professionals op het gebied van storytelling, experts uit de ontwikkelingssector en ervaren campagnevoerders zullen in workshops en colleges hun kennis en (campaigning)vaardigheden delen. Na de bijeenkomsten volgt een campagnemaand waarin de publieksacties worden gelanceerd.

Interesse? Stuur uiterlijk 14 juni 23:59 een korte motivatiebrief en je CV naar elleke@lokaalmondiaal.net, ter attentie van Elleke van Uhm. Voor meer informatie over de Masterclass Storytelling bezoek je www.lokaalmondiaal.nl. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij!

Vergelijkbare berichten