|

Correspondenten opgelet: DBR publiceert nieuwe correspondentenkaart

De Buitenlandredactie introduceerde in 2014 in samenwerking met VPRO Buitenland de Correspondentenkaart, te vinden onder het menu ‘Wie Zit Waar?‘ op de homepage. Zoals bekend zijn er sindsdien een hoop correspondenten van standplaats gewisseld. Het werd daarom hoog tijd voor een update.

In alle stilte is er de afgelopen weken gewerkt aan een verbeterde, completere en bovenal up-to-date Correspondentenkaart. Nu we een aardig eind onderweg zijn (tot op heden 145 correspondenten ingevoerd en gecheckt) hebben we de kaart alvast gepubliceerd.

De kaart is nog in aanbouw en er wordt met lijsten gewerkt. Sta je dus nog niet op de kaart, dan is dat dus niet omdat we je ‘uit het oog’ zijn verloren – waarschijnlijker is dat we nog niet aan je standplaats zijn toegekomen.

Zijn de gegevens op onderstaande kaart onjuist, of stond je niet op de vorige versie van de Correspondentenkaart?

Stuur dan een mail naar redactie@debuitenlandredactie.nl.

Nb. zoom helemaal in op de standplaats die je wilt bekijken om alle correspondenten te zien die er gestationeerd zijn, of tik de Engelse naam van de standplaats in bij het zoekveld.

Vergelijkbare berichten